Czy jesteś gotowy na zmianę potrzeb klientów?

XXXVI Miedziowy Klub Mikrobiznesu Online

Zmiany w gospodarce nadchodzą wielkimi krokami.
Odbiją się one również na mikrobiznesach, czy tego chcemy czy nie. Pandemia tylko przyspieszyła to, o czym ekonomiści i naukowcy mówią od dawna. Zmiany klimatyczne, demograficzne, konsumpcyjne już się dzieją i mają wpływ na nasze biznesy. To już nie jest science fiction, to już się dzieje. Czy jesteśmy na to gotowi?

Zapraszamy Wam na spotkanie z Łukaszem Błaszczyńskim, głogowskim przedsiębiorą, właścicielem sklepu U Natury.
Łukasz przedstawi swoje spojrzenie na nadchodzące transformacje: skąd mogą nadejść i jakich możemy spodziewać się konsekwencji.
Nasz prelegent od dawna bacznie przygląda się przemianom powodowanym przez zmiany w środowisku, demografii oraz sytuacji ekonomicznej państw.
Zapraszamy do przyłączenia się do dyskusji, dzięki czemu spojrzymy na nadchodząca zmianę z nowej perspektywy i zastanowimy się, jak na nie reagować.

Spotkanie odbędzie się 14 maja 2020 r. o godz. 20:00 na Zoomie tak, żebyśmy mogli wspólnie wziąć udział w dyskusji. Będzie również transmitowane na naszym fanpagu na Facebooku.

Tags: No tags

Comments are closed.